Principal Creador Creador / Isabella Santoni

Creador / Isabella Santoni

  • Creadora Isabella Santoni

img/creator/77/creator-isabella-santoni.jpg Anunci:


Filmografia:

obrir/tancar totes les carpetes Live-Action Series
  • els canalles (2014) com a Laura
  • Fer exercici (2014) es Karina Duarte
  • Enllaços perillosos (2016) asIsabel D'Àvila d'Alencar
  • A Lei Do Amor (2016) com a Leticia Siqueira Bezerra
  • orgull i passió (2018) com a Charlotte Williamson
  • en quarantena (2020) com Sofia
Pel·lícules d'acció en viu
  • Visceral (2017) com a Bel
  • Missió Cupido (2021) com a Rita Fenner

Articles D'Interès