Principal Creador Creador / Michael Gambon

Creador / Michael Gambon

  • Creador Michael Gambon

img / creator / 63 / creator-michael-gambon.jpg 'Cada part que interpreto és només una variant de la meva pròpia personalitat. Cap actor de personatge real, és clar, només jo. Anunci:

senyor Michael John Gambon CBE (nascut el 19 d'octubre de 1940 a Dublín, Irlanda) és un aclamat actor irlandès-anglès.

Probablement més conegut per jugarAlbus Dumbledoreen el tercer i posterior Harry Potter sèrie de pel·lícules, però la seva carrera és molt més àmplia que aquesta. Ja era un actor teatral consumat quan va aconseguir la seva gran oportunitat a la televisió El detectiu cantant . Des d'aquest paper innovador, ha dividit el seu temps entre l'escenari, el cinema i la televisió, amb el mateix toc en cada mitjà. Com és habitual, The Other Wiki té un .

A la Top Gear pista, l'última curva ('Gambon') porta el seu nom després que gairebé va fer rodar el cotxe i el va donar la volta sobre dues rodes. A més de l'anterior, Gambon també és conegut pels seus papers en aquestes obres. El seu darrer paper important va ser The Film of the Series del clàssic Brit Com L'exèrcit del pare .

Anunci:

Malauradament, Gambon s'ha hagut de retirar de l'actuació teatral a causa de la seva memòria deteriorada, tot i que encara treballa al cinema i la televisió.


Filmografia seleccionada:

  • El detectiu cantant (1986)
  • El cuiner, el lladre, la seva dona i el seu amant (1989)
  • El narrador: mites grecs (1991)
  • Mafiosos (1991)
  • Maigret (1992-1993)
  • Joguines (1992)
  • Pissarra Neta (1994)
  • Mary Reilly (1996)
  • El vent als sauces (1995)
  • Les ales de la coloma (1997)
  • L'Insider (1999)
  • Sleepy Hollow (1999)
  • Parc de Gosford (2001)
  • Camí a la guerra (2002)
  • Gamma oberta (2003)
  • Harry Potter sèrie (2004-2011)
  • Sky Captain i el món del demà (2004)
  • Pastís de Capes (2004)
  • La vida aquàtica amb Steve Zissou (2004)
  • El presagi (2006)
  • El Bon Pastor (2006)
  • El Discurs del Rei (2010)
  • El llibre d'Eli (2010)
  • Quartet (2012)
  • Victòria & Abdul (2017)
  • Rei dels lladres (2018)

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Pel·lícula / Oh germà, on ets?
Pel·lícula / Oh germà, on ets?
Oh germà, on ets? és una pel·lícula de comèdia del 2000 escrita i dirigida pels germans Coen, basada (molt) vagament en L'Odissea d'Homer. La història segueix…
Animació occidental / Marvel Animation
Animació occidental / Marvel Animation
Una descripció dels tropes que apareixen a Marvel Animation. Aquest índex enumera totes les diferents pel·lícules d'animació i sèries de televisió adaptades de Marvel Comics...
Creador / Hikaru Midorikawa
Creador / Hikaru Midorikawa
Descriu a Hikaru Midorikawa aquí o et mataré. (Música de swag èpica!) El 1995, Japó, un seiyuu va tenir l'atenció de tot el món de l'anime a causa d'un...
Pel·lícula / Comboi
Pel·lícula / Comboi
És el punt de fuga... amb camions! Convoy és una pel·lícula d'acció de 1978 dirigida per Sam Peckinpah, basada en la cançó country/western i novedosa de 1975 'Convoy' de...
Més a prop del que semblen
Més a prop del que semblen
Els miralls retrovisors de vegades vénen amb un avís: 'Els objectes del mirall estan més a prop del que semblen'. Nota Aquests miralls són convexos, de manera que proporcionen un espai més ampli...
Recapitulació / Steven Universe S4E19 'Room for Ruby'
Recapitulació / Steven Universe S4E19 'Room for Ruby'
Una pàgina per descriure Recap: Steven Universe S4E19 'Room for Ruby'. Quan la posta de sol cau a Beach City, Garnet veu una estrella fugaç i està a punt de demanar un desig el...
Pel·lícula / The Long Kis Goodnight
Pel·lícula / The Long Kis Goodnight
The Long Kiss Goodnight és una pel·lícula d'espia/comèdia/acció de 1996 dirigida per Renny Harlin i escrita per Shane Black. Samantha Caine (Geena Davis) no sap res...